Tilbud!
,

Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Grøn/lysegrøn – Korte våddragter – Børn

Original price was: 309 kr..Current price is: 249 kr..

Opdag Calypso Shorty, en farverig våddragt til børn. Beskytter mod UV-stråler og holder dem varme i vandet – perfekt til sjove dage ved stranden.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993600003574861 Kategorier: ,

Opdag glæden ved vandleg med Watery UV våddragten – Calypso Shorty. Denne farverige våddragt til børn er ikke bare et praktisk svømmeplagg, men også en indgang til en verden af sjov og sikkerhed. Designet til børn i alderen 1 til 15 år, kombinerer denne våddragt stil og funktionalitet på en uimodståelig måde.

Forestil dig at dit barn trygt kan udforske bølgerne, bygge sandslotte eller bare enjoye solen uden at frygte for UV-strålerne. Calypso Shorty er udstyret med unikke UV-beskyttende egenskaber, der sikrer, at dit barns sarte hud er godt beskyttet mod solens stråler. De korte ærmer og ben giver optimal bevægelsesfrihed, hvilket gør det til det perfekte valg til både svømning og lege på stranden.

Hvad der virkelig adskiller Calypso Shorty fra andre våddragter, er den koncentrerede opmærksomhed på komfort. Den er designet med høj fleksibilitet ved skuldrene, hvilket betyder, at dit barn kan tage sig ud for at svømme, dykke eller lave cannonballs uden nogen begrænsning. Den bløde neopren-materiale tilpasser sig kropsformen og giver en behagelig pasform, så dit barn kan bevæge sig frit og trygt.

Udover at være funktionel, er Calypso Shorty også utrolig stilfuld. Den lysegrønne farve kombineret med trendy mønstre gør den til et must-have i sommergarderoben. Dit barn vil elske at være i centrum for opmærksomheden på stranden eller i svømmehallen, mens de iført denne fantastiske våddragt.

Med Watery Calypso våddragten kan du også føle dig tryg ved, at dit barn er klædt på til at tilbyde varme, når det er nødvendigt. Det isolerende neopren-materiale holder kroppen varm, selv når vands temperaturer er kølige. Perfekt til de sene eftermiddagstimer ved stranden eller de køligere dage, hvor dit barn stadig ønsker at lege i vandet.

Være med til at skabe minder for livet med Calypso Shorty. Denne våddragt inviterer til eventyr og opdagelse, samtidig med at den sikrer, at dit barn er godt beskyttet mod elementerne. Uanset om det er en dag ved havet, en tur til poolen eller en vandretur til en lokal sø, så er Watery Calypso den uundgåelige følgesvend til sommerens vandaktiviteter. Giv dit barn en oplevelse fyldt med glæde og tryghed med denne uimodståelige korte våddragt – fordi hver lidt eventyr starter med korrekt udstyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Grøn/lysegrøn – Korte våddragter – Børn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.