Tilbud!
,

Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Orange/blå – Korte våddragter – Børn

Original price was: 309 kr..Current price is: 249 kr..

Oplev Watery UV våddragten til børn i orange/blå, designet til komfort og beskyttelse mod solens stråler. Giv dit barn en sjov og sikker dag på vandet.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993600266021549 Kategorier: ,

Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty i en sprudlende orange og blå farvekombination er den perfekte følgesvend til alle eventyr i vandet. Denne kortærmede våddragt, designet til børn i alderen 1 til 15 år, kombinerer funktionalitet med en legende stil, der vil fange selv de mest kræsne svømmeres opmærksomhed.

Forestil dig en varm sommerdag, hvor solen stråler ned over stranden, og dit barn plasker begejstret i bølgerne. Med Calypso Shorty kan du være tryg ved, at dit barns hud er beskyttet mod solens skadelige UV-stråler, takket være dets avancerede UV-beskyttelse. Denne våddragt er ikke kun et beskyttende lag, den er også designet til at holde dit barn varmt, også når vandet er lidt koldt. Det er den perfekte balance, der giver frihed under leg og udfoldelse – uden at gå på kompromis med sikkerhed og komfort.

Den høje fleksibilitet ved skuldrene giver dit barn mulighed for at bevæge sig ubesværet, når der svømmes, dykker eller lege i vandet. Den strækbare neopren-stof sikrer, at dragten komfortabelt tilpasser sig krop og bevægelser, hvilket gør det let for børnene at klatre op på surfbrædder eller lege i vandet uden hindringer. Ingen flere begrænsninger og intet ubehag, kun ren sjov.

Designet med korte ærmer og ben giver også optimal bevægelsesfrihed og hurtig tørring, når dit barn er ude af vandet. Den lette konstruktion gør det nemt for børnene at tage dragten på og af, så de hurtigt kan hoppe ind og ud af vandet, som legene kræver. Og med sin iøjnefaldende farvekombination, der kombinerer orange og blå, vil dit barn helt sikkert skille sig ud fra mængden, uanset hvor eventyret bringer dem hen.

Calypso Shorty er ideel til både ferien ved stranden og ved de lokale svømmehaller. Uanset om dit barn er en nybegynder eller en erfaren svømmer, er denne våddragt et must-have til sommerens vandaktiviteter. Giv dit barn frihed til at udforske, lege og lære i vandet med den ideelle beskyttelse og behagelighed, som kun Watery kan levere.

Invester i dit barns vandoplevelser med Calypso Shorty våddragten – hvor sikkerhed, stil og komfort går hånd i hånd, så dit barn kan nyde hver eneste plask. Det er ikke bare en våddragt; det er en billet til sommerfyldte eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Orange/blå – Korte våddragter – Børn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.