Tilbud!
,

Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Rød/pink – Korte våddragter – Børn

Original price was: 309 kr..Current price is: 249 kr..

Oplev Calypso Shorty, den perfekte røde/pink våddragt til børn, der kombinerer stil, komfort og UV-beskyttelse til timevis af sjov i vandet.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993600481747784 Kategorier: ,

Opdag verden af leg og eventyr med Watery Calypso shorty våddragt til børn. Denne fantastiske våddragt er designet til alle de små opdagelsesrejsende, der drømmer om at udforske havets dybder, lege i poolen eller nyde solen på stranden. Med en kombination af stil, funktionalitet og sikkerhed er denne dragt ikke blot en påklædning; det er en nøgle til fantastiske minder og uforglemmelige oplevelser ved vandet.

Calypso shorty våddragten er skabt med fokus på både komfort og varme, hvilket gør den ideel til de kolde dage ved vandet. Den fremragende termiske isolering giver dit barn mulighed for at føle sig tryg og varm, selv når vandet er køligt. Den er lavet af blødt, elastisk neopren-materiale, der sikrer en behagelig pasform og stor bevægelsesfrihed. Uanset om dit barn bygger sandslotte på stranden eller svømmer som en lille fisk, vil de mærke, hvordan dragten følger deres bevægelser.

En af de mest unikke egenskaber ved Calypso våddragten er dens UV-beskyttelse. Solens stråler kan være hårde, især for sensitiv hud, så denne dragt tilbyder en effektiv beskyttelse mod skadelige UV-stråler. Du kan være helt rolig, når dit barn leger under solen, da denne dragt hjælper med at holde huden beskyttet, mens de nyder deres tid i vandet.

Designet er ikke kun funktionelt, men også sprudlende og farverigt. Den livlige røde og pink farvekombination gør, at Calypso dragten skiller sig ud, så dit barn altid vil være synlig i vandet, hvilket øger sikkerheden, når de leger. De sjove detaljer og det moderne design vil helt sikkert appellere til børn i alle aldre, og det vil gøre dem begejstrede for at hoppe i vandet.

Calypso våddragten er tilgængelig til børn i alderen 1 til 15 år, hvilket gør den til den perfekte følgesvend for hele familien. Den er let at tage af og på takket være lynlåsen foran, hvilket gør det til en leg for de små at klæde sig på til sjov ved vandet.

Denne våddragt er ikke kun en investering i dit barns glæde; den er også en investering i deres sikkerhed og komfort. Uanset om det er en dag i poolen, en ferie ved havet, eller daglige eventyr i naturen, tilbyder Calypso shorty våddragten en uovertruffen kombination af funktionalitet og sjov. Giv dit barn muligheden for at udforske, lege og svømme uden begrænsninger, mens du ved, at de er beskyttet og klædt godt på. Tag skridtet mod uforglemmelige vandoplevelser med Watery Calypso våddragt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Rød/pink – Korte våddragter – Børn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.