Tilbud!
,

Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Mørkeblå – Korte våddragter – Børn

Original price was: 309 kr..Current price is: 224 kr..

Opdag Calypso Shorty våddragt til børn, der sikrer komfort og beskyttelse mod UV-stråler, perfekt til leg i vandet og varme dage.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993600641020721 Kategorier: ,

Oplev friheden ved leg i vand med den fantastiske Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty i en smuk mørkeblå farve. Denne våddragt er ikke bare et stykke svømmetøj; det er en investering i dit barns sikkerhed og komfort, både til sjov ved stranden og leg i svømmehallen. Uanset om de dykker, svømmer eller bygger sandslotte, sikrer denne dragt, at dit barn kan bevæge sig frit og ubesværet.

Calypso Shorty er designet specielt til børn i alderen 1 til 15 år, hvilket gør den til den perfekte løsning for alle små vandhunde. Dragtens unikke UV-beskyttelse er ideel til at beskytte sart hud mod solens skadelige stråler, og den anbefales stærkt til solrige dage på stranden eller ved poolen. Med en UPF-værdi, der effektivt blokerer for op til 98% af UV-strålerne, kan du være tryg ved, at dit barn er beskyttet, mens de nyder solen.

Udover UV-beskyttelsen har Calypso Shorty også varmeegenskaber, der hjælper med at holde dit barn varmt, når de leger i køligere vand. Den korte ærme og de korte ben giver optimal bevægelsesfrihed, hvilket er særligt vigtigt for børn, der elsker at udforske og være aktive. Den høje fleksibilitet ved skuldrene sikrer, at selv de mest energiske bevægelser ikke begrænses, så dit barn kan svømme, hoppe og lege uden at skulle tænke på begrænsninger.

Materialet i denne våddragt er både strækbart og slidstærkt, hvilket gør det ideelt til både modstandsdygtighed over for saltvand og klor. Den bløde og komfortable inderside sikrer en dejlig pasform, der ikke irriterer huden selv efter mange timers leg i vandet. Den er også nem at tage af og på, hvilket gør det til en favorit blandt både børn og forældre.

Calypso Shorty kommer i et stilrent og tidløst design, der vil glæde både børn og forældre. Den mørkeblå farve med enkle, men stilfulde detaljer gør, at det nærmest er umuligt ikke at føle sig godt tilpas og smart, når man ifører sig denne våddragt. Det er ikke kun funktionsdygtigt tøj, men også et stykke mode, der udstråler selvtillid og legelyst.

Når du vælger Watery Calypso Shorty, vælger du ikke blot et produkt; du vælger kvalitet, sikkerhed og frihed til at lege. Hjælp dit barn med at skabe uforglemmelige minder ved vandet – de vil elske hver eneste dråbe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Mørkeblå – Korte våddragter – Børn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.