Tilbud!
,

Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Grøn/sort – Korte våddragter – Børn

Original price was: 309 kr..Current price is: 249 kr..

Hold dit barn sikkert og komfortabelt i vandet med Calypso Shorty våddragt. Unik UV-beskyttelse og fleksibelt design gør svømning sjovt og trygt.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993600926262479 Kategorier: ,

Vores Calypso Shorty våddragt til børn er ikke bare en svømmedragt; det er en invitation til eventyr i vandet. Designet med fokus på både funktionalitet og stil er denne våddragt det perfekte valg for de små vandhunde, der elsker at lege og udforske, uanset om de er i svømmehallen, ved stranden eller i søen.

Denne våddragt er skabt til børn i alderen 1 til 15 år og er tilgængelig i en frisk grøn og sort farvekombination, der vil skille sig ud både på land og i vand. Med sin moderne og sporty æstetik opfordrer den til bevægelse, leg og sjov. Den er fremstillet af et let og fleksibelt materiale, som giver enestående bevægelsesfrihed, så dit barn kan dykke, svømme og lege uden begrænsninger.

En af de mest imponerende egenskaber ved Calypso Shorty er dens unikke UV-beskyttelse, som beskytter dit barns hud mod skadelig solstråling. Når solen stråler, kan det være en udfordring at holde de små beskyttede, men med denne våddragt kan du trygt lade dem lege i timevis uden bekymringer. Den høje krave sikrer også ekstra dækning, hvilket gør det til en ideel løsning for lange dage ved stranden.

Men det stopper ikke her. Calypso Shorty er også udstyret med indsigt i de mindre, men vigtige detaljer, der gør svømmeture endnu mere behagelige. Den hurtigttørrende kvalitet sikrer, at dit barn ikke fryser, når de kommer op af vandet, og den glatte inderside forhindrer irritation, selv under længere sessioner i vandet. Det tætsiddende design holder varmen, så barnet kan nyde legene i vandet, selv når temperaturen er lavere.

Med sin korte ærmer og ben giver denne våddragt ikke kun enestående komfort, men den er også praktisk. Det betyder, at dit barn kan bevæge sig frit og ubesværet, uanset om de svømmer, surfer eller bare plasker rundt. Den bæredygtige produktion sikrer desuden, at du køber en dragt, der ikke kun er god for dit barn, men også for planeten.

Calypso Shorty våddragt er en uundgåelig følgesvend til alle vandrelaterede aktiviteter. Giv dit barn muligheden for at opdage glæden ved vand med stil og sikkerhed i denne skønne våddragt, der kombinerer kvalitet, komfort og design på bedste vis. Så tag med på eventyret—vandverdenen venter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Grøn/sort – Korte våddragter – Børn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.