Tilbud!
,

Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Grå/sort – Korte våddragter – Børn

Original price was: 309 kr..Current price is: 199 kr..

Oplev Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty. Beskytter mod sol og kulde mens den sikrer fri bevægelse til leg og sjov i vandet.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993601606196888 Kategorier: ,

Giv dine børn en uforglemmelig oplevelse i vandet med den fantastiske Watery UV våddragt, Calypso Shorty. Denne våddragt er skabt til at møde de specifikke behov hos aktive børn, der elsker at lege og svømme, samtidig med at den beskytter dem mod solens stråler og kulde. Calypso Shorty er ikke bare en almindelig svømmedragt; den er en kombination af design, funktionalitet og sikkerhed, som sikrer, at dit barn kan have det sjovt uden bekymringer.

Designet med børn i tankerne, er denne kortærmede våddragt ideel til svømmeture i havet, søer eller i swimmingpoolen. Den korte længde på både ærmer og ben giver optimal bevægelsesfrihed, så børnene kan lege og svømme med lethed. Derudover er materialet designet til at være strækbart, hvilket gør det muligt for barnet at bevæge sig ubesværet, uanset hvor aktivt leg der er gang i. Den høje fleksibilitet ved skuldrene sikrer, at der ikke er nogen begrænsninger i armbevægelserne, hvilket gør denne våddragt til en perfekt følgesvend til alle former for vandlege.

Sikkerheden er i højsædet med Calypso Shorty. Den kommer med UV-beskyttelse, hvilket betyder, at dit barn vil være beskyttet mod skadelige solstråler, mens de nyder deres tid udendørs. Dette er især vigtigt, da børns hud er mere følsom overfor solen, og det er derfor essentielt at vælge produkter, der sikrer deres velvære. Med denne våddragt kan du som forælder føle dig tryg ved, at dit barn ikke blot ser godt ud, men også er beskyttet.

Den stilfulde grå og sorte farvekombination gør, at denne våddragt appellerer til børn i alle aldre. Den kan nemt kombineres med forskellige svømmeudstyr eller accessories, hvilket giver børnene mulighed for at udtrykke deres personlige stil. Den er også let at tage af og på, hvilket gør det lettere for små hænder at håndtere sig selv, når de tilsidesætter legene for at tage en svømmetur.

Vigtigst af alt er Calypso Shorty designet til at holde dit barn varmt i køligere vand, hvilket giver dem mulighed for at forblive aktive og have det sjovt, selv når temperaturen falder. Uanset om det er til strandudflugter, ferie ved søen eller svømmetræning, er denne våddragt en uundgåelig del af dit barns sommergarderobe.

Giv dit barn muligheden for at udforske vandets vidundere uden begrænsninger og med optimal beskyttelse. Med Watery UV våddragt Calypso Shorty er du ikke bare et skridt foran med sikkerhed, men du investerer også i uforglemmelige stunder i vandet. Tag på eventyr i vandet med stil og sikkerhed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Grå/sort – Korte våddragter – Børn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.