Tilbud!
,

Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Atlantic Turquoise – Korte våddragter – Børn

Original price was: 309 kr..Current price is: 249 kr..

Opdag Calypso Shorty i Atlantic Turquoise – en let og fleksibel våddragt til børn, der sikrer optimal bevægelse og beskyttelse mod UV-stråler.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993601885798695 Kategorier: ,

Oplev friheden ved leg og eventyr med Watery Calypso Shorty våddragten, designet specifikt til de aktive børn, der elsker at udforske vandet. Denne fantastiske våddragt tilbyder både stil og funktionalitet, hvilket gør den til det ideelle valg for børn i alderen 1 til 15 år, der ønsker at tage deres svømmeoplevelser til nye højder.

Calypso Shorty er ikke bare en almindelig våddragt; den er skabt med tanke på leg og bevægelse. Det lette og strækbare materiale sikrer, at dit barn kan bevæge sig frit uden begrænsninger. Uanset om de parametre sig i bølgerne, dykker efter skatte eller blot plasker omkring i poolen, vil denne våddragt give dem den nødvendige komfort og støtte.

En af de mest imponerende egenskaber ved Calypso Shorty er dens innovative UV-beskyttelse. I en tid hvor solbeskyttelse er vigtigere end nogensinde, er denne våddragt udstyret med UV-filter, der beskytter den sarte hud mod skadelige solstråler. Dette gør det muligt for dit barn at lege sikkert i solen, uden at du behøver at bekymre dig om solskader. Med Calypso kan du være tryg ved, at dit barn er beskyttet, uanset hvor solrige deres eventyr måtte være.

Desuden er varmeegenskaberne i Calypso Shorty enestående. Våddragten er designet til at holde dit barn varmt i køligere vand, hvilket gør den perfekt til strandudflugter eller uregerlige danske somre, hvor vandet kan være koldt. Dette betyder, at dit barn kan tilbringe mere tid i vandet, lave sjov og nyde de mange glæder ved svømning, uden at kulden bliver en hindring.

Det ergonomiske design med korte ærmer og ben giver desuden maksimal bevægelsesfrihed, så dit barn nemt kan svømme, hoppe og dykke. Desuden er dragten let at tage af og på, hvilket er en stor fordel, når det kommer til skift mellem aktiviteter i og uden for vandet. Den farverige farve, Atlantic Turquoise, tilføjer et friskt og livligt udtryk, som børn elsker, og som også gør det nemt at holde øje med dem, når de plasker omkring.

Uanset om dit barn er en vandhund eller foretrækker sjove legeday i haven, vil Watery Calypso Shorty være den perfekte følgesvend. Denne våddragt er ikke bare et stykke svømmeudstyr; det er en indgangsbillet til uforglemmelige stunder og eventyr under solens stråler. Sørg for, at dit barn er klar til at udforske vandet med stil og sikkerhed. Giv dem muligheden for at skabe minder for livet med Calypso Shorty – et must-have til svømmeelskende børn.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Atlantic Turquoise – Korte våddragter – Børn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.