Tilbud!
,

Villads UV-dragt LS 3-4 år Rainbow Reef

Original price was: 350 kr..Current price is: 262 kr..

Beskyt dit barn mod solens stråler med Villads UV-dragt. Særlig komfort og stil med farverig Rainbow Reef design, perfekt til leg ved vandet.

Køb her

Varenummer (SKU): 12157500196486178 Kategorier: ,

Vores Villads UV-dragt LS 3-4 år Rainbow Reef er et must-have for enhver lille eventyrer, der elsker at lege under solen. Denne vidunderlige dragt er ikke blot en farverig tilføjelse til dit barns sommergarderobe, men også en fantastisk beskytter mod solens skadelige stråler. Med sin UV 50+ beskyttelse sikrer den, at dit barn kan nyde timevis af leg i vandet eller på stranden uden bekymringer.

Dragten er designet med lange ærmer, der giver ekstra dækning og beskyttelse til arme og skuldre, mens de korte ben giver frihed til at bevæge sig og lege ubegribelig. Den lette og åndbare stofkvalitet sikrer, at dit barn føler sig godt tilpas hele dagen – uanset om det er en varm sommerdag ved kysten eller en sjov dag i svømmehallen. Stofmaterialet er designet til at tørre hurtigt, så dit barn hurtigt kan komme tilbage til leg efter en svømmetur.

Som en ekstra bonus er den smukke Rainbow Reef-print inspireret af farverne fra havet og bringer et strejf af liv og glæde til dit barns udendørs eventyr. Dette unikke design vil uden tvivl fange opmærksomheden og bringe smil til både børn og voksne. Det er en dragt, der ikke bare ser godt ud, men som også giver mulighed for kreativ leg og fantasi, når man fordyber sig i farverne og mønstrene, som minder om den farverige verden under havets overflade.

Vi ved, at børn elsker at lege, og derfor er sikkerhed og komfort vores højeste prioritet. Dragten er let at tage af og på, hvilket gør det nemt for både børn og forældre at klæde på og af – perfekt til dagligdags brug samt til udflugter til stranden eller poolen. Med et fokus på kvalitet og holdbarhed vil denne UV-dragt følge dit barn i mange somre fremover, og den vil hurtigt blive en uundgåelig del af sommerens legestaske.

Ved at vælge Villads UV-dragt LS 3-4 år Rainbow Reef investerer du i både stil og sikkerhed. Oplev glæden ved at se dit barn lege frit, mens de er beskyttet mod solen. Gør dig klar til at skabe fantastiske minder på stranden, ved poolen eller i haven med denne skønne UV-dragt – det perfekte valg til en aktiv og solrig sommer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Villads UV-dragt LS 3-4 år Rainbow Reef”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.